En kommunikationsbyrå specialiserad på aktiemarknaden
Wildeco är en kommunikationsbyrå specialiserad på strategisk rådgivning inom Investor Relations och finansiell kommunikation.

Wildeco är specialiserade på börsnoterade företags kommunikativa utmaningar. Våra tjänster vänder sig till etablerade börsbolag och företag på väg till börsen. Vår specialitet är tillväxtbolag och deras långsiktiga utmaningar med att finansiera sina affärsplaner via aktiemarknaden. Många har vi följt från en lyckosam introduktion på First North via kapitalanskaffningar, förvärv och tillväxt och vidare på Nasdaqs huvudmarknad.

Vårt team har djupgående kunskaper om aktiemarknaden, investerarna och regelverket. Vi förenar finansiell kompetens och erfarenheten av transaktioner på kapitalmarknaden med en bred erfarenhet inom kommunikation och medierelationer.

Hos oss får du kvalificerad rådgivning, ett strukturerat arbetssätt och säkra leveranser.

Varmt välkommen!

Lång erfarenhet

På Wildeco förenas en lång erfarenhet inom Investor Relations och finansiell kommunikation med den senaste expertisen i hållbarhetsfrågor. Därmed kan vi erbjuda integrerade helhetslösningar inom kommunikation för börsbolag.

Wildeco bistår kunder med behovsanalys, anpassning till investerarnas hållbarhetskrav samt kommande reglering gällande hållbarhetsredovisning. Vi tar fram hållbarhetsredovisningar och strategier för att integrera hållbarhetsarbetet i våra kunders verksamhet.

En partnerägd byrå med leveransförmåga och ett brett nätverk

Wildeco ägs av partners som alla är fullt engagerade i verksamheten. Det är kundens garanti för ett långsiktigt engagemang och kontinuitet i uppdraget. Vi sätter en ära i att de personer som kunden träffar och får förtroende för också är de som levererar tjänsterna i uppdraget.

Wildeco har mångårig erfarenhet av att driva och genomföra stora och komplexa projekt. Vi är vana vid tighta tidplaner, tillgänglighet dygnet runt och höga kvalitetskrav. Vårt eget team har stor leveranskapacitet och vi har ett väl inarbetat nätverk inom olika kompetenser som vi kan inkludera i uppdragen vid behov.

Exempel på kunder 2020-2021

Arcane Crypto

Arion Banki SSD

Bambuser

Diamyd Medical

Embracer Group

Ework Group

Gladsheim Fastigheter

Goobit Group

Goodbye Kansas Group

Landshypotek

Lantmännen

Qbrick

Unwrap Finance

Wästbygg