FNTV

Börskanalen för tillväxtbolag i samarbete med Direkt Studios

 

Dra nytta av FNTV med video som engagerar
Wildeco har i samarbete med Direkt Studios skapat FNTV för att erbjuda en skräddarsydd videoprodukt som når dem som investerar i börsnoterade innovations- och tillväxtaktier. Vi strävar efter ett effektivt, kommunikativt intervjuformat där vi på kortast möjliga tid ger bolagen utrymme för sina centrala budskap och skapar en förståelse för vad som verkligen är viktigt. Ett värdefullt inslag är möjligheten till tittarengagemang och interaktivitet. I dagens kaosartade kommunikationsmiljö går FNTV bortom powerpointpresentationer, VD-monologer och trista videoformat och skapar video som verkligen engagerar.

Kanalen har fyra huvudsakliga format:

  • Nyhetsintervju vid delårsrapport, M&A-affär eller annan väsentlig händelse
  • Liveintervju och kommentarer med modererade tittarfrågor från chatten och sociala medier
  • “Deep-dive” – fördjupande intervju med nyckelpersoner i organisationen
  • Skräddarsydda upplägg för kapitalmarknadsdagar och andra konferenser online.

Distribution och marknadsföring
En viktig och ofta underskattad aspekt av online video är den distribution som krävs för att nå relevanta investerare. En video på FNTV kan få tusentals tittare i Youtubekanalen, plus all exponering mot professionella aktörer via Infront Direkt. Genom samarbetet med Infront Direkt når vi intresserade på ett flertal sätt:

  • FNTV-inslag publiceras i nyhetsflödet på alla stora tradingplattformar såsom Avanza/Placera, Nordnet, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea etc.
  • Professionella investerare nås via Infront Direkt – Sveriges största nät av finansterminaler med över 20.000 användare i Norden.
  • Direkt Studios snabbväxande YouTube-kanal med 30.000 prenumeranter.

Länken till videon publiceras och delas så att publiken engageras redan i förväg. Ni kan också själva marknadsföra den till relevanta följare och förstås länka, dela, maila eller lägga upp materialet i efterhand på er hemsida och sociala media.

Programledare
Programledarna på FNTV är ekonomijournalister med ett brinnande intresse för börsen och investeringar i innovations- och tillväxtföretag. De är uppdaterade om börs-snacket i både professionella sammanhang och sociala medier. De har alla en särskild inriktning på effektiv kommunikation online.

Huvudansvarig programledare är Joakim Båge, tidigare på Handelsbankens EFN samt TV4 och Dagens Industri.

Kraftfullt abonnemang för tillväxtbolag
Vi vill att FNTV ska vara en given del i bolagets finansiella kommunikationsmix. Därför erbjuds tjänsten i formen av löpande abonnemang för tillväxtbolag noterade på Nasdaq First North Growth Market, NGM/Nordic SME eller Nasdaqs huvudlista. Genom abonnemanget kan bolaget använda FNTV för att nå ut och kommentera alla större nyheter. Tjänsten består av tre delar:

  • Planering med Wildecos erfarna informationsrådgivare
  • Produktion i studio eller på plats hos kund
  • Marknadsföring och distribution.

För närvarande erbjuds ett standardiserat årsabonnemang omfattande rapportintervjuer och nyhetssläpp alternativt skräddarsydda upplägg enligt offert.

Om Direkt Studios och Wildeco
Direkt Studios är en fristående del av Nyhetsbyrån Direkt, centralt belägen på Kungsgatan 33 i Stockholm City. Direkt Studios kanal är den snabbast växande kanalen på Youtube i Sverige inom området finans.

Wildeco är specialister på Investor Relations och finansiell kommunikation för börsbolag sedan 1982. Wildeco är speciellt inriktade på noterade innovations- och tillväxtbolag och den enda IR-rådgivaren som också är Certified Adviser på First North Growth Market samt Mentor på NGM Nordic SME.

Kontakta Jacob Nyberg, Managing Partner på Wildeco, för en närmare presentation och offert.
Epost: jacob.nyberg@wildeco.se
Mobil: 070-767 08 83