FNTV

Börskanalen för tillväxtbolag i samarbete med Direkt Studios

 

Dra nytta av FNTV med video som engagerar
Sedan Wildeco lanserade online video-kanalen FNTV har den snabbt blivit en uppskattad källa till information för investerare i ett antal spännande tillväxtbolag. En video på FNTV hamnar centralt i nyhetsflödet på investerarplattformar som Avanza, Nordnet och di.se och kan delas och få tusentals tittare via Youtubekanalen. Samtidigt når den professionella investerare via Infront Direkts abonnenter.

För ett noterat tillväxtbolag erbjuder FNTV möjlighet att skapa intressant, relevant innehåll online som vårdar och utvecklar kontakten med viktiga investerargrupper. Ett inslag i FNTV sänds antingen live med tittarfrågor i realtid eller distribueras i nyhetsflödet som förinspelad intervju.

Välj mellan fyra format

Nyhetsintervju vid rapport eller annan väsentlig händelse

Liveintervju med modererade tittarfrågor från chatten och sociala medier

“Deep-dive” – fördjupande intervjuer och samtal med nyckelpersoner i organisationen

Kapitalmarknadsdagar och andra hybridkonferenser, skräddarsydda upplägg med publik på plats/online

Distribution och marknadsföring
En video på FNTV är engagerande innehåll skapat för investerare online. Den hamnar centralt i investerarnas nyhetsflöde, delas i sociala medier och kan få tusentals tittare i Youtubekanalen med 35000 prenumeranter. Den exponeras för professionella aktörer via Infront Direkt, Sveriges största nät av finansterminaler med över 20000 användare i Norden.

Länken till videon publiceras och delas så att publiken engageras redan i förväg. Ni kan också själva marknadsföra den till relevanta följare och förstås länka, dela, maila eller lägga upp materialet i efterhand på er hemsida och sociala media.

Programledare
Programledarna på FNTV är ekonomijournalister med ett brinnande intresse för börsen och investeringar i innovations- och tillväxtföretag. De är uppdaterade om börs-snacket i både professionella sammanhang och sociala medier. De har alla en särskild inriktning på effektiv kommunikation online och lägger tillsammans med bolaget och Wildecos konsultteam mycket tid och omsorg på förberedelser.

Återkommande programledare är Joakim Båge, Albin Kjellberg och Linda Vikström, alla skickliga journalister och börskommentatorer vana vid effektiv onlinekommunikation.

Kontakta oss för en närmare presentation och offert på skräddarsytt upplägg för ert företag.

Epost: info@wildeco.se