En kommunikationsbyrå specialiserad på aktiemarknaden 

Wildeco är en kommunikationsbyrå specialiserad på Investor Relations och finansiell kommunikation. Verksamheten startade 1982 som Sveriges första byrå inriktad på finansiell kommunikation.

Vi är specialiserade på börsbolagens kommunikativa utmaningar. Våra tjänster vänder sig till etablerade börsbolag och företag på väg till börsen eller som på andra sätt vänder sig till kapitalmarknaden.

Wildecos styrka är närheten till kunden och vår samlade kompetens. Vår team har djupgående kunskap om aktiemarknaden, investerarna och regelverket, finansiell kompetens och en bred erfarenhet inom kommunikation och medierelationer. Vi erbjuder kvalificerad analys och rådgivning, vi skriver mycket, skapar kontakter och påverkar. Vi förädlar positionering, budskap och koncept. Vi erbjuder design och produktion för tryckta och digitala kanaler med högsta tänkbara tillgänglighet och kvalitetskrav.

Vi är erfarna, drivna och starkt engagerade i våra uppdrag. Det gör oss till en uppskattad samarbetspartner.

Till våra tjänster ››

Lång erfarenhet och certifierad expertis inom hållbarhet  

På Wildeco förenas en lång erfarenhet inom Investor Relations och finansiell kommunikation med den senaste expertisen i hållbarhetsfrågor. Därmed kan vi erbjuda en av marknadens attraktivaste helhetslösningar inom kommunikation för börsbolag.

Wildecos ansvariga konsult i hållbarhetsfrågor är Certifierad EFFAS ESG Analyst och har mångårig erfarenhet av att utveckla integrerad hållbarhetsredovisning i större börsbolag.

Wildeco bistår kunder med behovsanalys, anpassning till investerarnas hållbarhetskrav samt kommande reglering gällande hållbarhetsredovisning. Vi tar fram hållbarhetsredovisningar och strategier för att integrera hållbarhetsarbetet i våra kunders verksamhet.

 

 

En partnerägd byrå med leveransförmåga och ett brett nätverk  

Wildeco ägs av fyra partners som alla är fullt engagerade i verksamheten. Det är kundens garanti för ett långsiktigt engagemang och kontinuitet i uppdraget. Vi sätter en ära i att de personer som kunden träffar och får förtroende för också är de som levererar tjänsterna i uppdraget.

Wildeco har mångårig erfarenhet av att driva och genomföra stora och komplexa projekt. Vi är vana vid tighta tidplaner, tillgänglighet dygnet runt och höga kvalitetskrav. Vårt eget team har stor leveranskapacitet och vi har ett väl inarbetat nätverk inom olika kompetenser som vi kan inkludera i uppdragen vid behov.