31.05.2018

Lovisa Strömsholm ny Investor Relations-konsult på Wildeco

Lovisa Strömsholm har börjat på Wildeco som konsult inom Investor Relations. Med tidigare erfarenhet som ansvarig för Investor Relations och International Growth på crowdfundingbolaget FundedByMe har hon bred erfarenhet inom finansiell kommunikation och kapitalanskaffning för små till medelstora bolag. Dessförinnan arbetade Lovisa med lanseringen av Together, en matchmaking-plattform för entreprenörer och affärsänglar på EQT Ventures.

– Lovisa Strömsholm har erfarenhet och kompetens kring att jobba med både yngre och snabb-växande bolag. Hon förstärker Wildecos etablerade erbjudande inom finansiell kommunikation. Vi är mycket glada över att få välkomna henne till Wildeco, säger Jacob Nyberg, managing partner.

– Det är väldigt roligt att få ingå i Wildecos kundnära och professionella team. Fantastiskt bolag med intressanta kunder, kommenterar Lovisa Strömsholm.

Wildeco är en kommunikationsbyrå inriktad på rådgivning till börsbolag och tjänster inom finansiell kommunikation. Byrån är partnerägd och har de senaste verksamhetsåren omsatt cirka 16 MSEK.