Lisa Lönner ny rådgivare på Wildeco

11 mars, 2020

Lisa Lönner börjar på Wildeco som senior rådgivare och kommunikationskonsult. Hon bidrar med många års erfarenhet som PR-rådgivare, presschef och strategisk kommunikationsexpert, senast för Sweden Sustaintech Venture Day.

”Jag ser fram emot att bli en del av Wildecos kunniga och trevliga team. Det är dessutom tredje gången jag får arbeta ihop med Jacob Nyberg. Jag kommer att bidra med en faktabaserad approach till kommunikation och ett starkt intresse för finansmarknaden och hållbarhet,” säger Lisa Lönner.

Med examen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm inledde hon sin karriär inom kommunikation som Investor Relationskonsult på Jerry Bergström AB, där Jacob Nyberg då var ansvarig för byråns IR-verksamhet.

Lisa har sedan dess samlat en omfattande erfarenhet som strategisk kommunikationsrådgivare till både små och stora företag. Hon har tränat åtskilliga välkända ledare i personlig kommunikation. Som PR-chef på MTV Networks och som Strategic Director på PS Communication har hon särskilt inriktat sig på kommunikation i samband med events, strategi, PR och talarträning. Kunderna har ofta återfunnits inom livsmedel, energi och miljö, tech-sektorn samt hälsa.

På Wildeco kommer Lisa att bistå företag i kommunikationsrådgivning inför börsnotering samt med kundernas profilering i media. Lisa är knuten till Wildeco på konsultbasis och sedan oktober 2020 även engagerad som konsult i Prat PR. Förutom att Lisa är en hängiven skidåkare driver hon också en uppmärksammad restaurang i sitt hem i Stockholms skärgård och är mycket engagerad i gastronomi-Sverige.

Kontakt:
Lisa Lönner
Senior Advisor, Partner
lisa.lonner@wildeco.se
+46-70 200 94 14