01.09.2017

Wildeco värvar Fawkner som senior advisor och partner

Nicholas Fawkner börjar på Wildeco. Han är expert på Corporate Communications, krishantering och Public Affairs med mer än 20 års erfarenhet som kommunikationsrådgivare. De senaste nio åren har han varit på Kreab.

– Nicholas Fawkner är en av branschens mest respekterade kommunikationsrådgivare. Han förstärker Wildecos etablerade erbjudande inom finansiell kommunikation med en bredare, strategisk kommunikationskompetens. Det är en rekrytering som gör att vi kan ta Wildecos verksamhet till en ny nivå, säger Jacob Nyberg, managing partner.

Nicholas Fawkner tillträdde som senior advisor och partner den 28 augusti.

– Jag är stolt över att ingå i Wildecos kundnära och professionella team. Imponerande från första mötet, kommenterar Nicholas Fawkner.

Wildeco är en kommunikationsbyrå inriktad på rådgivning till börsbolag och tjänster inom finansiell kommunikation. Byrån är partnerägd och har de senaste verksamhetsåren omsatt cirka 16 MSEK.

– Vi ser en efterfrågan på en bredare kommunikationstjänst vid börsintroduktioner och IR-uppdrag, där kommunikationen behöver omfatta alla bolagets intressenter. Nicholas profil matchar det behovet på ett utmärkt sätt och vi är mycket glada över att få välkomna honom till Wildeco, kommenterar Jacob Nyberg.